Oppsummering av puljespillet fredag 17. mars

En lang dag med volleyball er over. 48 kamper ble spilt i løpet av 10 timer. Mange flotte prestasjoner, spennende kamper og mye underholdning.

Alle resultatene fra puljespillet er tilgjengelig på nett:

Dagen ble startet med åpningsseremoni kl 09.30 med tale ved ordfører Torgeir Dahl med flere.

Miniatyrbilde

Gutter

Tønsberg VBK, Austrått, Askim VBK og Asker SK vant alle sine kamper og vant henholdsvis pulje 1, 2, 3 og 4. Tønsberg og Austrått var seedet som 1 og 2 og presterte således som forventet. Askim og Asker, seedet henholdsvis 11 og 13, overrasket nok en del med sine sterke lag.

Miniatyrbilde

De lokale lagene fra Møre og Romsdal - Blindheim, Molde VBK og KFUM Volda - gikk alle videre til øvre sluttspill og er sikret 12. plass eller bedre.

Jenter

Kristiansand SVBK, Sandnes VBK, KFUM Stavanger vant alle sine kamper og vant henholdsvis pulje 1, 2 og 4. Pulje 3 ble mye jevnere - alle lagene vant minste en kamp, men Førde VBK tok puljeseieren foran Strand-Ulv på settforskjell. De fire puljevinnerne var seedet som de fire beste, og det var således ingen overraskelser.

Miniatyrbilde
Miniatyrbilde

Av de lokale lagene fra Møre og Romsdal -  KFUM Volda, Blindheim og Molde VBK - så var det dessverre bare Blindheim som gikk videre til øvre sluttspill.

Bilder

Vi har tatt over 2000 bilder fra puljespillet. Vi jobber med å publisere disse på Facebook. Det er litt jobb ...